Premiile campaniei

Marele premiu – SEAT LEON
Marele premiu – SEAT LEON

 

Autoturismul SEAT Leon are următoarele specificaţii:

• Leon Reference 1.2 TSI 86 CP;

• Motor benzină: 1.2 L; 63 KW; 85 CP;

• Cutie manuală – 5 trepte • 4 uşi.

Săptămânal – 1 x Week-end cu familia la munte

 

Weekend-ul la munte va fi oferit sub forma unui voucher turistic în valoare de 1400 RON care acoperă următoarele servicii, cu titlu orientativ:
-  week-end la munte, pe teritoriul României;
-  cazare și masa inclusă, pentru 2 adulți și maximum 2 copii cu vârstă sub 12 ani.

 

Valabilitate voucher: de la data emiterii, termen de 6 luni calendaristice (valabilitatea va fi trecută pe voucher). Nu include transportul câștigătorului la destinația aleasă de acesta. Nu se poate acorda valoarea in bani a premiului si nu se poate returna nici un rest de plata catre castigatori in cazul in care voucherul este folosit partial. Acesta poate fi insa reportat pentru alte servicii in cadrul termenului de valabilitate. Daca valoarea serviciilor comandate de castigator agentiei de turism depaseste valoarea voucherului, posesorul acestuia va achita personal diferenta catre agentie. Voucherul poate fi folosit doar pentru servicii in Romania. Voucherul nu poate fi predat de catre castigatorul validat unei terte persone.

Săptămânal – 1 x Week-end cu familia la munte
Zilnic – 3 x kit-uri de călătorie pentru copii
Trunky

Kitul de călătorie pentru copii este format din:
1. Un ghiozdanel Trunki – dimensiune 21,5 x 41 cm;
2. Sticlă pliabilă pentru lichide, 300 ml; dimensiune: 120x210 mm; culoare: roșu, buburuză;
3.  Pernă  pentru călătorii: dimensiune: 27x24x7 cm; culoare: alb cu negru;
4. 100 de jocuri pentru copii de luat și-n călătorii: cartonașe refolosibile cu marker. Cu aceste cartonașe educative copiii desenează, caută diferențe, descoperă obiecte ascunse, se joacă și învață. Cartonașele se șterg ușor și pot fi folosite în mod repetat. Markerul este atașat în cutie. Se șterge cu un material uscat.

Premiile din imagini sunt cu titlu de prezentare.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai mult ›